Wiz.be
easyPAGES.be
iSecurity.be

Opleiding.be
.be domein registratie
Tik de naam in die u wilt controleren (zonder www of .be).
Toegelaten karakters : "a..z, 0..9, -".
www..be   
=> 5,99 EUR
.be domein registratie

Wilt u via het internet bezoekers ontvangen op uw eigen internet-adres, dan begint u met het registreren van een domeinnaam.


Ook al bent u niet van plan om het domein onmiddellijk in gebruik te nemen, dan is het toch verstandig om uw domeinnaam al te registreren zodat het niet door iemand anders kan ingenomen worden.

In dit artikel vindt u alles over het domeinaanbod van Solution Wiz.
 

Formules
 • Registreer en parkeer << uwdomein.be >>
  Deze optie kiest u wanneer u het domein niet onmiddellijk in gebruik wenst te nemen maar het wel wilt reserveren zodat het niet door iemand anders kan geregistreerd worden. Het domein wordt aan een "under construction pagina" gekoppeld tot u het in gebruik wenst te nemen.

 • Registreer << uwdomein.be >> voor extern beheer
  Deze optie kiest u wanneer u het domein via Solution Wiz wenst te registreren, maar door een derde partij (bvb. uw provider of degene die uw website zal maken) zal laten beheren.
  Tijdens de registratie moet u de "Nameservers" opgeven waar het domein zal worden beheerd. (raadpleeg indien nodig de persoon/onderneming die het domein zal beheren)

 • Registreer << uwdomein.be >> en koppel aan bestaande website
  Deze optie kiest u wanneer u het domein wilt koppelen aan een bestaande website. Hoewel de site elders gehuisvest wordt (bvb. http://www.uwprovider.xxx/uwsite) zorgen wij ervoor dat diezelfde site bereikbaar wordt via www.uwdomein.be

 • Registreer << uwdomein.be >> en koppel aan easyPAGES
  Deze optie kiest u wanneer u het domein wilt koppelen aan een easyPAGES abonnement. Solution Wiz easyPAGES is een publicatiesysteem waarmee u een professioneel ogende website kunt publiceren en actualiseren - zonder kennis van HTML of programmeertalen.

Prijzen
 • Registreer en parkeer << uwdomein.be >>
  15 EUR (excl.)

 • Registreer << uwdomein.be >> voor extern beheer
  15 EUR (excl.)

 • Registreer << uwdomein.be >> en koppel aan bestaande website
  15 EUR (excl.)


Contacten 
Dhr. Eli Smets
E-mail: 


Interne linken 
Solution Wiz EasyPAGES
Social Bookmarking