Wiz.be
easyPAGES.be
iSecurity.be

Opleiding.be
.be domein registratie
Tik de naam in die u wilt controleren (zonder www of .be).
Toegelaten karakters : "a..z, 0..9, -".
www..be   
=> 5,99 EUR
Hosting / Housing
Solution Wiz biedt hosting / housing formules voor zowel grote als kleine websites. De redundante fiber-optic infrastructuur waarvan we gebruik maken staat garant voor een hoge mate van betrouwbaarheid en beschikbaarheid. De combinatie van kwaliteit en prijs, maakt Solution Wiz ook voor u de ideale hosting / housing partner!
Overzicht 
Hosting & housing infrastructuur
Onze hosting infrastructuur maakt deel uit van het COLT netwerk.
Het netwerk bestaat uit redundante fiber-optic ringen met meerdere toegangspaden die omleiding mogelijk maken zonder verlies van verbinding en volledig transparant voor de gebruiker in het geval de fiber per ongeluk zou gebroken worden.

Het netwerk garandeert een beschikbaarheid van bijna 100%, een uniek gegeven binnen de telecommunicatie sector. 

Meer... 
Shared Hosting*
Via shared hosting biedt Solution Wiz een budgetvriendelijke formule waarmee zowel ondernemingen als particulieren een website kunnen publiceren op het Internet. 
Meer... 
Co-Hosting
Bij Co-Hosting wordt de website gehost op een server waartoe enkel Solution Wiz rechtstreekse toegang heeft. Hoewel er meerdere websites van verschillende klanten op deze server worden gehost hebben deze klanten geen rechtstreekse toegang tot de server. 
Meer... 
Server Housing
Wilt u zelf de volledige controle over uw Internet presence in handen houden, maar is het uitbouwen van een eigen hoge-bandbreedte infrastructuur te kostelijk? Dan is onze server housing formule precies wat u zoekt! 
Meer... 
 Hosting / Housing
Infrastructuur
Shared hosting
Co-hosting
Server housing